A Csajághy Laura Színpad Nkft. 2019 decemberében újult meg, nevét Vörösmarty Mihály felesége és múzsája után kapta, lévén a szabadtéri színpad, amelyet működtet Vörösmarty Mihály egykori otthonának épülete mögött, Kápolnásnyéken található. Az Nkft. ügyvezetője Kelemen István Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett színművész, a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulatának tagja. A szabadtéri színpadon színházi előadásokat, koncerteket, táncelőadásokat láthat és hallhat a nagyközönség a nyári időszakban, ezen kívül több partnerségi együttműködés, fesztiválok, a térség kulturális életét színesítő kezdeményezések kötődnek tevékenységéhez.

2021.
Október 10.

/vasárnap/

11.00

Elvarázsolt királyfi (Négy Arc Színház - Napraforgó Meseszínház)

interaktív zenés mesejáték

A mese a főszereplő kislány, Juliska (PLÁSZTÁN ANETT), kitartásáról és megpróbáltatásairól szól, aki elindul világgá, hogy megtalálja az ő királyfiját. Kalandos útja során találkozik az Ördöggel (CZAKÓ ÁDÁM), a gonosz Boszorkánnyal (MÁDI PIROSKA) és az öreg Kalózzal, akik különböző próbatételek elé állítják, melyeket a gyerekek segítségével teljesít. Végül elér a Királyfi birodalmába, akit a gonosz varázsló, Zobogány Buzogány varjúvá változtatott. A gyerekek ismét segítenek, megmentik a Királyfit, és felszabadítják a királyságot. A jutalom nem marad el, Juliska koronát, a gyerekek édességet kapnak.

Jegyek elérhetők az alábbi linken:
https://www.jegy.hu/program/csajaghy-oszi-pavilon-elvarazsolt-kiralyfi-126397/741094

2021.
Október 15.

/péntek/


19.00

A Gospeltől a Fantomig

musicalest / operettest két felvonásban

A színházi műfajok közül napjainkban a musical/operett az egyik legsikeresebb, legnépszerűbb. Nem véletlenül. Hisz ötvözi a zenét, a táncot, a dalokat, prózát, a színházi dramatikus elemeket. Színészeink, előadóink külön-külön már mindannyian bizonyítottak e műfajban. Itt együtt, egy szerkesztett, díszletes-jelmezes előadás keretében láthatjuk CSENGERI ATTILÁT, BUCH TIBORT, TUNYOGI BERNADETTET, GREGOR BERNADETTET, CZAKÓ ÁDÁMOT, PLÁSZTÁN ANETTET, SZABÓ SZILÁGYI ÉVÁT, SZÁSZ KATIT….

A dalok témája a szerelem, a boldogság, a szenvedés, a születés, a halál, a pénz…

Jegyek elérhetők az alábbi linken:
www.jegy.hu/program/csajaghy-oszi-pavilon-a-gospeltol-a-fantomig-126398/741095

2021.
Október 31.

/vasárnap/

11.00

Vitéz katinka (Négy Arc Színház - Napraforgó Meseszínház)

interaktív zenés mesejáték

Katinka, az öreg Gerecse lánya már eladósorban van, de határozott jelleme a kérőket elriasztja. Katinkát a többi lánytól eltérően nem a szövés és a házimunkák, hanem a kardforgatás és a vadászat érdekli! Egy napon a király harcba hívja vitézeit - így az öreg Gerecsét is - az ismét betörő tatárok ellen. Katinka kihallgatja szülei beszélgetését és úgy dönt, hogy beteg édesapja helyett fiaként maga jelentkezik a királynál, hogy megvédje családja becsületét. Apja vértjét és kardját magához veszi, és elindul kalandos útjára, melynek során találkozik az Udvari Bolonddal, a Fekete Lovaggal, és az Erdő Tündérével. Izgalmas feladatok és próbatételek során bebizonyosodik, hogy csak a szeretet és a bátorság számít. Katinka és vitéz batátai (a gyerekek) megoldják a rejtélyeket, teljesítik a próbatételeket, és eljutnak a királyi palotába is.

Jegyek elérhetők az alábbi linken:
www.jegy.hu/program/csajaghy-oszi-pavilon-vitez-katinka-126399/741097

2021.
november 13.

/szombat/

19.00

Muzsikáló filmkockák

utazás a filmslágerek világában 2 részben, sok humorral

Művészeink már mindannyian bizonyítottak az operett és a musical világában. Itt együtt, egy díszletes-jelmezes előadás keretében igazi időutazásra röpítik a nézőket. Az előadás ötvözi a zenét, a táncot, a dalokat, a prózát, a színházi dramatikus elemeket. Szereplők:

CSENGERI ATTILA

GREGOR BERNADETT / TUNYOGI BERNADETT

KÖLLŐ BABETT

GÖTH PÉTER

SZÁSZ KATI

és a zenészek

Jegyek elérhetők az alábbi linken:
https://www.jegy.hu/program/csajaghy-oszi-pavilon-muzsikalo-filmkockak-126400/741100

2021.
november 28.

/vasárnap/

11.00

Tündérmanó (Négy Arc Színház - Napraforgó Meseszínház)

interaktív zenés mesejáték

Tündérország négyhatalmú ura férjhez akarja adni gyönyörű lányát Aragónia királyához, de a csintalan hercegnő elszökik a palotából. A tündérek ősi ellensége, Mirtil, a boszorkány manóvá változtatja a gyönyörű tündérkisasszonyt, aki így járja tovább a vidéket, miközben a gyerekek segítségével megismeri a manók világát. Találkozik a daliás királyfival is, aki eltűnt tündérmenyasszonyát keresi. Ám Mirtil őt is manóvá változtatta. A mese végén minden jóra fordul, a rossz elnyeri méltó jutalmát, és a világraszóló tündérmenyegzőn minden gyerek részt vehet.

Jegyek elérhetők az alábbi linken:
https://www.jegy.hu/program/csajaghy-oszi-pavilon-tundermano-126401/741103