A Csajághy Laura Színpad Nkft. 2019 decemberében újult meg, nevét Vörösmarty Mihály felesége és múzsája után kapta, lévén a szabadtéri színpad, amelyet működtet Vörösmarty Mihály egykori otthonának épülete mögött, Kápolnásnyéken található. Az Nkft. ügyvezetője Kelemen István Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett színművész, a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulatának tagja. A szabadtéri színpadon színházi előadásokat, koncerteket, táncelőadásokat láthat és hallhat a nagyközönség a nyári időszakban, ezen kívül több partnerségi együttműködés, fesztiválok, a térség kulturális életét színesítő kezdeményezések kötődnek tevékenységéhez.

2022.
december. 10. 

/szombat/

15.00   

KALAMJAKA A KASTÉLYBAN

Zenés mesejáték 3-10 éveseknek 50 percben.

Csipkerózsika hatalmas ünnepséget rendez csodálatos palotájában a Mikulás idei eljövetelére. Az eseményre az összes mesehős meghívást kap, kivéve a mesék gonosz szereplőit...

 

Helyszín: Halász Gedeon Eseményközpont

Előregisztrálás az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehetséges.

2022.
december 17

/szombat/

19.00   

ISTEN PÉNZE

Charles Dickens Karácsonyi ének című klasszikus kisregényéből Tolcsvay László, Müller Péter és Müller Péter Sziámi írt nagy sikerű musicalt. Az Isten pénze főhőse a lelkileg sivárrá vált, idősödő milliomos, Ebenézer Scrooge, egy uzsorás, aki annyira a pénzéért él, hogy még karácsonykor is csak az anyagiak foglalkoztatják. Úgy véli, hogy a társadalomban is a természeti törvényeknek kell uralkodni: a gyengének pusztulni kell. Ez a velejéig kapzsi ember kap még egy utolsó esélyt, mikor halott üzlettársának szelleme látogatja meg, és időutazásra invitálja életének korábbi szentestéire. Ebben a történetben múltunk emlékei, jelenünk valói, jövőnk árnyai mind arról vallanak, kik voltunk, kik vagyunk, kivé vagy mivé válhatunk… Egy legendás karácsonyi történet, amit mindenki ismer. Egy valódi mese, nem csak fiataloknak.

Helyszín: Halász Gedeon Eseményközpont

Előregisztrálás az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehetséges.

 

Csajághy Téli Pavilon korábbi előadások