A Csajághy Laura Színpad Nkft. 2019 decemberében újult meg, nevét Vörösmarty Mihály felesége és múzsája után kapta, lévén a szabadtéri színpad, amelyet működtet Vörösmarty Mihály egykori otthonának épülete mögött, Kápolnásnyéken található. Az Nkft. ügyvezetője Kelemen István Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett színművész, a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulatának tagja. A szabadtéri színpadon színházi előadásokat, koncerteket, táncelőadásokat láthat és hallhat a nagyközönség a nyári időszakban, ezen kívül több partnerségi együttműködés, fesztiválok, a térség kulturális életét színesítő kezdeményezések kötődnek tevékenységéhez.

2023.
december 8.

/péntek/ 

16.00 óra

 MIKULÁS A BARÁTOM

1 órás zenés interaktív mesejáték, a Hadart Színház előadása.

A kerek erdő lakói már nagyon várják, hogy a Mikulás megérkezzen hozzájuk. Nyúl Ubul izgatott, mert már csak a Mikulástól kell autogrammot szereznie és azzal teljes lesz a mesehősök aláírásából összeállított gyűjteménye. Igazán büszke az autogramm gyűjteményére és arra, hogy már minden mesehőssel volt alkalma személyesen is találkozni. Ezzel folyamatosan dicsekszik is barátainak. A többiek megelégelik Nyúl Ubul dicsekvését és szeretnék megtréfálni. Gyertek el erre az erdei kalandra és nézzétek meg, hogyan tréfálják meg Nyúl Ubul-t a barátai és drukkoljatok együtt a kerek erdő lakóinak, hogy találkozhassanak a Mikulással.  

Bagoly Anyó                          Kántor Judit

Cincogi, a mezei egér            Tóth Inez

Cammogi, a medvebocs         Bordás Mihály

Nyúl Ubul                              Szőke Dániel

Kabuki, az erdei manó           Válóczy Elek

Időtartam: kb. 50-60 perc

Ajánlott korosztály: 4-10 éves 

 

 

Jegyár: 3500 Ft.

Jegyek elérhetők a jegy.hu oldalon

Jegy előregisztrálás az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehetséges. Az előregisztrált jegyek megvásárlására az előadás előtt lesz lehetőség a helyszínen.

Az előadás előtt helyszíni jegyvásárlásra NINCS lehetőség.

Helyszín: Halász Gedeon Eseményközpont

A helyszín akadálymentes.

 

 

Csajághy Téli Pavilon korábbi előadások